Revenirea lui Dani Alves la Barcelona

Dublu campion mondial cu naționala Braziliei, Cafu (51 de ani) e convins că revenirea lui Dani Alves la Barcelona, pe postul de fundaș dreapta, în tricoul Selecao, va face diferența la Barcelona, în ciuda vârstei.

“Alves e mai bun decât mine. Experiența sa va da multe Barcelonei”, a spus Cafu, care crede că Dani Alves “în ciuda vârstei, are o condiție fizică perfectă și are posibilitatea de a juca și la Cupa Mondială 2022, din Qatar”, deși va avea 39 de ani și jumătate la acel moment.

Cafu cel mai selecționat jucător din istoria naționalei Braziliei (142) și e considerat unul dintre cei mai buni fundași dreapta din istorie.

Dani Alves este, în acest moment, fotbalistul cu cele mai multe trofee câştigate în istorie, 45. Cel mai recent este medalia de aur obţinută la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în luna august. Din palmares îi lipseşte, totuşi, Cupa Mondială.
Dani Alves a revenit oficial la Barcelona, dar va trebui să aștepte până în luna ianuarie pentru a reveni în jocul formației blaugrana.

Primul său meci de la revenirea pe Camp Nou ar putea avea loc chiar la data de 2 ianuarie, în deplasarea cu Real Mallorca.

După ce a fost anunțată revenirea lui Dani Alves, brazilianul a scris un mesaj emoționat pe rețelele de socializare care i-a impresionat pe suporterii catalani care speră că odată cu sosirea acestuia, dar și cu venirea lui Xavi Hernandez pe banca tehnică, situația echipei se va redresa.

Dani Alves le-a transmis și un mesaj video suporterilor formației blaugrana, iar videoclipul a fost distribuit pe rețelele de socializare.

”Salutare! Sunt aici în Barcelona, sunt aici cu voi, băieți. Sunt foarte fericit că m-am întors acasă. Sper să vă revăd curând pentru a ne bucura de fotbal și pentru a reconstrui această echipă pe care o iubim”, a spus Dani Alves în videoclipul publicat pe pagina oficială de Twitter a Barcelonei.

Revenirea lui Dani Alves la Barcelona. Sursa: digisport.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us