Rugaciune catre Maica Domnului

Necazuri în familie are toată lumea și de multe ori este greu să le rezolvăm, fapt pentru care unica soluție este să invocăm pronia cerească. Aceasta rugaciune catre Maica Domnului, ajută la mai buna înțelegere între frați, între copii și părinți, între nepoți și bunici, între soți, între verișori și între prieteni. Este una dintre cele mai puternice rugăciuni pe care o poți spune către Preacurată.

Cea mai puternică rugăciune către Maica Domnului

„Valuri de patimi mă împresoară; mare necaz şi strâmtorare îmi umplu sufletul o, întru-tot Sfântă Maică, linişteşte sufletul meu cu pacea Fiului tău şi alungă deznădejdea şi întristarea sufletului meu cu harul Său. Potoleşte furtuna păcatelor mele care mă frig precum un vierme în foc şi stinge-i flăcările. Umple-mi inima de bucurie, Preacurată Maică şi împrăştie ceaţa nelegiuirilor mele de la faţa mea, căci acestea mă împresoară şi mă tulbură. Luminează-mă cu lumina Fiului tău”, este prima parte a rugăciunii, după care trebuie să faci trei mătănii.

„Sufletul meu se simte sfârşit; totul îmi este greu, chiar şi rugăciunea. Iată-mă, rece ca piatra. Buzele mele şoptesc o rugăciune, dar inima mea nu tresaltă. Necazurile m-au împresurat de pretutindenea. Topeşte gheaţa din jurul sufletului meu şi încălzeşte-mi inima cu dragostea ta. Nu-mi pun nici o încredere în apărarea venită de la oameni, ci îngenunchez dinaintea ta, o, Prea Sfântă Maică şi Fecioară. Nu mă alunga de la faţa ta, ci primeşte rugăciunea robului tău. Tristeţea m-a cuprins”, este a doua parte a rugăciunii, care trebuie urmată de rugăciunea inimii.

Rugaciune catre maica domnului – Partea finală a rugii

„Nu mai pot răbda năvălirile diavolilor. Nu am nici o apărare, nici nu aflu loc de refugiu, om nenorocit ce sunt. Sunt pururea biruit în lupta aceasta şi nu am altă mângâiere decât în tine, Preasfântă Maică. O, nădejde şi apărarea tututror credincioşilor, nu trece cu vederea rugăciunea mea!” – partea pe care trebuie să o spui la final. Sursa rugăciunii: ortodoxia.me.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Navigare rapida

Follow us