Rugaciune puternica care îndeplineşte toate dorinţele

Rugaciune puternica care îndeplineşte toate dorinţele, trebuie rostita in fiecare zi de joi. Deși face parte din panteonul sfinților catolici, Sfânta Rita din Cascia a devenit un exemplu pentru toți creștinii. Și asta pentru că a fost hărăzită să poarte rănile lui Iisus. Însă minunile săvârșite de ea, chiar și dincolo de moarte, au făcut înconjurul lumii, așa încât, nu degeaba, și-a căpătat titulatura de sfântă care rezolvă până și ceea ce pare imposibil de realizat. Papa Leone al XIII-lea a numit-o “perla preţioasă a Umbriei” pe cea care a rămas pentru creștini drept “sfânta imposibilităților”. Nu e credincios care să i se roage și să nu-i împlinească vrerile.

Rugaciune puternica care îndeplineşte toate dorinţele. Această rugăciune se face fie 9 zile consecutiv, fie în 9 zile de joi consecutiv:

“O, sfântă apărătoare a celor aflați la mare nevoie, tu, care străluceşti precum steaua speranței în bezna întunericului, binecuvântată Sfântă Rita, oglinda vie a harului lui Dumnezeu, exemplu de răbdare şi tărie, model al tuturor etapelor vieții! Alătur voința mea celei a lui Dumnezeu, grație Mântuitorului Iisus Hristos, care a îndurat purtarea coroanei de spini și căruia tu i-ai fost alături zi de zi. Mijlocește tu, cu harurile și virtuțile tale, ruga mea către Sfânta Fecioară Maria, ca să îmi asculte durerea întru slava lui Dumnezeu și sfințirea mea. Îndrumă-mă și arată-mi calea cea bună, o, sfântă protectoare şi susținătoare a celor aflați la necaz, să pot obține iertarea păcatelor, perseverență, puterea de a păși cu curaj, bunătate și răbdare pe calea vieții. [Acum se spune dorința.] Sfântă Rita, avocata imposibilului, roagă-te pentru noi! Sfântă Rita, avocata celor neajutorați, roagă-te pentru noi! Ajută-mă, Sfântă Rita! Roagă-te pentru mine, ca prin tine să-mi crească iubirea pentru Hristos şi pentru crucea Sa.”

Citeste si: Rugaciune de Luni puternica, grabnic ajutatoare

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Navigare rapida

Follow us