Rugaciune puternica care îndeplineşte toate dorinţele

Rugaciune puternica care îndeplineÅŸte toate dorinÅ£ele, trebuie rostita in fiecare zi de joi. DeÈ™i face parte din panteonul sfinÈ›ilor catolici, Sfânta Rita din Cascia a devenit un exemplu pentru toÈ›i creÈ™tinii. Și asta pentru că a fost hărăzită să poarte rănile lui Iisus. ÃŽnsă minunile săvârÈ™ite de ea, chiar È™i dincolo de moarte, au făcut înconjurul lumii, aÈ™a încât, nu degeaba, È™i-a căpătat titulatura de sfântă care rezolvă până È™i ceea ce pare imposibil de realizat. Papa Leone al XIII-lea a numit-o “perla preÅ£ioasă a Umbriei” pe cea care a rămas pentru creÈ™tini drept “sfânta imposibilităților”. Nu e credincios care să i se roage È™i să nu-i împlinească vrerile.

Rugaciune puternica care îndeplineşte toate dorinţele. Această rugăciune se face fie 9 zile consecutiv, fie în 9 zile de joi consecutiv:

“O, sfântă apărătoare a celor aflaÈ›i la mare nevoie, tu, care străluceÅŸti precum steaua speranÈ›ei în bezna întunericului, binecuvântată Sfântă Rita, oglinda vie a harului lui Dumnezeu, exemplu de răbdare ÅŸi tărie, model al tuturor etapelor vieÈ›ii! Alătur voinÈ›a mea celei a lui Dumnezeu, graÈ›ie Mântuitorului Iisus Hristos, care a îndurat purtarea coroanei de spini È™i căruia tu i-ai fost alături zi de zi. MijloceÈ™te tu, cu harurile È™i virtuÈ›ile tale, ruga mea către Sfânta Fecioară Maria, ca să îmi asculte durerea întru slava lui Dumnezeu È™i sfinÈ›irea mea. ÃŽndrumă-mă È™i arată-mi calea cea bună, o, sfântă protectoare ÅŸi susÈ›inătoare a celor aflaÈ›i la necaz, să pot obÈ›ine iertarea păcatelor, perseverență, puterea de a păși cu curaj, bunătate È™i răbdare pe calea vieÈ›ii. [Acum se spune dorinÈ›a.] Sfântă Rita, avocata imposibilului, roagă-te pentru noi! Sfântă Rita, avocata celor neajutoraÈ›i, roagă-te pentru noi! Ajută-mă, Sfântă Rita! Roagă-te pentru mine, ca prin tine să-mi crească iubirea pentru Hristos ÅŸi pentru crucea Sa.”

Citeste si: Rugaciune de Luni puternica, grabnic ajutatoare

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us