Scandalul dintre Diana Șoșoacă și echipa Rai Uno Lucia Goracci

Scandalul dintre Diana Șoșoacă și echipa Rai Uno video.

Jurnalista Delia Marinescu este cea care a intermediat interviul dintre reporterii Rai Uni şi Diana Şoşoacă. Ea spune că scandalul a izbucnit din cauza traducerii. Senatoarea ar fi afirmat că ştie şi engleză şi italiană şi i-ar fi spus pe un ton ameninţător să aibă grijă cum traduce informaţiile.

Senatoarea Diana Şoşoacă a apărut în presa italiană după ce Diana Sosoaca a sechestrat-o pe jurnalista Lucia Goracci şi o echipă Rai Uno. Senatoarea trebuia să susţină un interviu cu aceştia, dar în urma întrebărilor puse de jurnalista Lucia Goracci despre gestionarea pandemiei în ţară şi condiţiile spitalelor, Şoşoacă a blocat echipa şi pe Lucia Goracci în biroul ei şi apoi a sunat la poliţia.

Imagini din interviul Rai Uno cu senatoarea Diana Șoșoacă au apărut între timp în presa din Italia. Jurnaliștii italieni au surprins și momentele când a sosit poliția și conflictul cu agenții. Potrivit plângerii depuse de jurnalista Lucia Goracci, soţul senatoarei, Dumitru-Silvestru Șoșoacă, a muşcat-o de mână.

Silvestru Şoşoacă a fost audiat luni la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, unde a ajuns pentru ultraj. El este acuzat că a agresat un polițist în urma conflictului cu echipa de jurnaliști străini și a fost plasat sub control judidicar pentru 60 de zile.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us