Simona Halep se căsătoreşte astăzi cu Toni Iuruc

Jucătoarea de tenis Simona Halep, 29 de ani, se căsătorește miercuri, 15 septembrie, la Constanța cu omul de afaceri Toni Iuruc, cu care trăiește o poveste de dragoste de doi ani. Bărbatul a cerut-o de soție în această vară, iar acum urmează oficializarea căsătoriei. 300 de persoane au fost invitate la ceremonia de la Oficiul Stării Civile, programată la ora 16.00, după care va urma o petrecere la un local de lux din stațiunea Mamaia.
Citeşte întreaga ştire: Simona Halep se căsătorește astăzi cu Toni Iuruc. 300 de invitați la petrecerea organizată într-un local de lux din Mamaia

„E un eveniment frumos, am emoţii, diferite faţă de tenis. E partea personală. Tenisul rămâne tenis. Aici e mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă“, a declarat Simona Halep la revenirea în ţară de la US Open.

Printre invitaţii Simonei şi ai lui Toni Iuruc se vor număra şi fostul mare jucător de tenis Ilie Năstase, alături de soţia sa, Ioana, care, tot pe 15 septembrie, îşi serbează ziua de naştere.

„Nasty” este singurul care a confirmat prezenţa la evenimentul monden, menţionând că se va îmbrăca în costum alb. În rest, secret. Lista de invitaţi l-ar cuprinde şi pe preşedintele Klaus Iohannis, dar este greu de crezut că şeful statului va putea participa.

Simona Halep şi Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună în public după ce sportiva s-a impus în turneul de Mare Şlem de la Wimbledon, în 2019. În acest an, pe 10 iunie, campioana a fost cerută în căsătorie de Toni.

Tot în acest an, dar în iulie, s-a vehiculat că la petrecerea care a avut loc la reşedinţa de la Izvorani a Simona şi a lui Toni, s-ar fi celebrat căsătoria celebrului cuplu, dar jucătoarea din Constanţa a infirmat că s-ar fi măritat cu acea ocazie. De fapt, a fost vorba de o petrecere în familie, aşa cum cere tradiţia aromână.

„Nu m-am măritat încă. S-au supărat mulţi că nu i-am invitat, dar nu m-am măritat. O voi face probabil în viitorul apropiat. Nu a fost cununie civilă oficial, ci doar o întâlnire între familii, un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă“, a declarat apoi Simona Halep.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us