Cine este avocata Laura Vicol noua șefa a Comisiei Juridice din Camera Deputaților

Avocata Laura Vicol, deputat PSD, a fost votată, joi, în funcția de președinte al Comisiei Juridice din Camera Deputaților cu 16 voturi pentru și 1 împotrivă, au declarat pentru G4Media.ro surse parlamentare. Vicol a fost votată de parlamentarii PNL, PSD și UDMR, singurul vot împotrivă fiind al USR.

Cine este avocata Laura Vicol?

Laura Vicol este cunoscuta pentru faptul ca i-a aparat pe fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, si pe fostul ofiter SRI, Daniel Dragomir. La inceputul lunii noiembrie, presedintele PSD Craiova, Lia Olguta Vasilescu, declara ca toti candidatii PSD din Dolj la alegerile parlamentare sunt pregatiti pe comisii parlamentare, iar avocata Laura Vicol va fi “varful de lance” la Comisia Juridica.

Ce avere are avocata Laura Vicol?

Conform declaratiei de avere, Laura Vicol detine un teren intravilan de 3.000 mp in Brasov, achizitionat in 2001, si un teren extravilan in Ilfov, in suprafata de 11.0000 mp, achizitionat in 2006. Avocata mai are un apartament de 56 mp in Mamaia Sat, achizitionat in 2017.

Ea mai detine doua masini de lux, un BMW X1 (achizionat in 2016) si un Porsche Cayenne (achizitionat in 2020). Alte bunuri valoroase aflate in proprietatea sa sunt operele de arta si bijuteriile.
Bijuterii, ceasuri, genti si tablouri dobandite in 2004, cu o valoare estimata de 310.000 de euro si ceasuri si bijuterii, achizitionate in 2016, in valoare de 440.000 de euro.

Conform declaratiei, Vicol are in conturi aproximativ 1 milion de lei, 250.000 de euro si 90.000 de dolari. Ea a acordat imprumuturi in nume personal in valoare de 150.000 de euro si 2,5 milioane de lei.
Ea a declarat ca a primit 40.000 de euro, drept cadou la nunta cu afaceristul Vladimir Ciorba, si 25.000 de euro, bani primiti cadou la botezul baiatului sau.

Sotul sau a incasat un salariu de 143.324 de lei. Laura Vicol precizeaza ca a incasat de la cabinetul sau salariul de 108.630 de lei.

Avocata, achitată de ÎCCJ într-un dosar de corupție

În trecut, avocata Laura Vicol a fost acuzată de procurorii DNA de favorizarea făptuitorului, complicitate la exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, fals în înscrisuri sub semnătură privată. Aceasta a fost trimisă în judecată de DNA și ulterior achitată definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în octombrie 2018.

Avocata Laura Vicol si relatia cu Leo de la Strehaia

Cancan.ro scria in 2007, Printul tiganilor i-a platit fabuloasa suma lui Adrian Minune pentru a-i face o surpriza avocatei Laura Vicol. Leo de la Strehaia, cunoscut si ca „Printul Tiganilor”, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu avocata Laura Vicol. Toti cei care-l cunosc pot spune ca este indragostit lulea, fapt ce se deduce cu usurinta si din gesturile pe care le face pentru iubita lui.

Avocata a fost căsătorită cu omul de afaceri Mihai Vicol, condamnat la închisoare pentru fraude din bugetul Comunităţii Europene.

În 2017, Laura Vicol s-a căsătorit cu omul de afaceri Vladimir Ciorbă, cei doi avându-i ca nași pe soții Daniel și Marinela Dragomir.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Navigare rapida

Follow us