Cine este George Buhnici din „Scandalul vergeturilor”?

Cine este George Buhnici?

George Buhnici, în vârstă de 41 de ani, este un jurnalist român, pasionat de tot ceea ce înseamnă tehnologie, care a devenit cunoscut după ce a lucrat la Pro TV. S-a născut pe 6 martie 1981, este din Timișoara, acolo unde și-a terminat și studiile universitare, în cadrul Universităţii de Vest, specializarea de Jurnalistică şi Relaţii Publice. 

În anul 1999, George Buhnici s-a angajat Mix Media Group, unde a fost corespondent de ştiri la radio şi prezentator. De asemenea, a colaborat și cu alte televiziune de-a lungul anilor, însă succesul l-a cunoscut abia când a ajuns în București.

După ce a lucrat o perioadă la Mix Media Group, în 2003, George Buhnici semna cu postul Antena 1.

Ulterior, jurnalistul a decis să plece de pe postul de corespondent și a semnat cu Pro TV. În perioada 2003-2007, a lucrat la postul de pe Pache Protopopescu ca reporter cu camera ascunsă pe subiecte legate de infrastructură, investigaţii, IT şi făcea corespondenţe pe evenimentele majore din țară și străinătate.

Totodată, în 2007, George Buhnici se lăuda că a creat singurul segment „iLikeIT’ de pe piaţa tech, care din 2011 şi până în 2019 a fost numărul 1 pe piaţă.

În urmă cu ceva timp, a renunțat la televiziune și și-a îndreptat atenția către rețelele de socializare.

Articol recomandat: Cine este Iosefina Pascal?

Declarațiile făcute de vloggerul George Buhnici în care își compara soția cu „o minoră” și critica siluetele femeilor aflate pe litoral au stârnit un val de critici în mediul online. În urma scandalului iscat, Buhnici a transmis un răspuns pe bloggul personal, în care încearcă să-și justifice afirmațiile.

În interviul pe care l-a acordat, vloggerul a declarat că soția sa „arată ca o minoră” și le îndemna pe femeile aflate pe plajă să meargă la sală.

BCR anunţă că rupe colaborarea cu vloggerul George Buhnici: “Sexismul, discriminarea, obiectificarea sexuală a femeilor sunt inacceptabile în orice formă şi nuanţă, implicită sau explicită”

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us