Crima din Mangalia VIDEO. A abandonat cadavrul şi a plecat cu valiza în care l-a transportat

StirileProTV: Crima din Mangalia VIDEO. Criminala a abandonat cadavrul şi a plecat cu valiza în care l-a transportat

Intr-un eveniment tragic și surprinzător, Alina a găsit sfârșitul în mâinile celei mai bune prietene ale sale, după cum susține una dintre mătușile Alinei. Dezvăluirile făcute de aceasta aduc în prim-plan o poveste tulburătoare, în care invidie și conflicte ascunse au condus la un deznodământ tragic.

Nu rata: Rusia încearcă să suprime libertatea presei din Romania: Tentativa de cenzură asupra ziarului Evenimentul Zilei

Mătușa afirmă că și patronul hotelului unde cele două tinere lucrau era conștient de tensiunile dintre ele, însă nu a întreprins măsuri pentru a rezolva aceste probleme, preferând să fie de partea Loredanei, cea cu care avea o relație mai apropiată.

“Relația dintre ele era marcată de răutate și invidie. Alina își ducea existența într-un mod pașnic, era o studentă dedicată, o persoană liberă și cuminte. În schimb, Loredana părea să nutrească o ostilitate nejustificată și n-a ezitat să-și urmeze intențiile până la…”, a dezvăluit una dintre mătușile fetei.

Totodată, se pare că Alina a încercat să găsească sprijin la patronul hotelului în privința comportamentului agresiv al Loredanei, însă fără succes. “Alina a avut curajul să se plângă patronului că Loredana o atacă, că vine noaptea în cameră și creează scandal, dar din păcate, patronul nu a luat în considerare apelul disperat al Alinei. Tinerei îi caracteriza o conduită impecabilă: era harnică la școală, respecta orarul și întotdeauna menținea ordinea și curățenia în cameră. Era, pur și simplu, un model de fată. Ba chiar am fost la muncă și anul trecut și femeile de acolo întrebau de ce Loredana nu îi acordă ajutor Alinei, dar Loredana a refuzat categoric”, a subliniat și cealaltă mătușă a tinerei.

Într-o turnură îngrozitoare a evenimentelor, rudele îndurerate ale Alinei au fost nevoite să ridice trupul acesteia de la morgă. În plus, suspecta din acest caz tragic va fi supusă unei evaluări psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul în care a comis această crimă teribilă. Această poveste cutremurătoare aduce în atenție complexitatea relațiilor umane și riscurile ascunse ale invidiei și a tensiunilor neprevăzute.

Crima din Mangalia VIDEO

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us