Dieta Denise Rifai. Ce mananca prezentatoarea TV

Dieta Denise Rifai. Ce mananca prezentatoarea TV?

Denise Rifai, care are 36 de ani, pune mare preț pe felul în care arată, dar se gândește mai înainte de toate la sănătatea ei. De aceea, prezentatoarea de la Kanal D a ales un stil de viață echilibrat, are mare grijă la ce mănâncă.

„Eu cred că este foarte important să fim foarte atenți la ce mâncăm, sportul vine așa, o chestie suplimentară, după tonus, fizic și psihic, dar e foarte important ce mâncăm. Eu mănânc foarte atent și aleg să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi.

Adică zahărul îl percep ca pe o bucurie, un cadou, în anumite momente ale săptămânii sau ale lunii, când sunt foarte foarte obosită și atunci la oboseală am nevoie de dulce.

Nu beau carbogazos absolut deloc, nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele astea, pentru că evit să rețin apă, mai ales acum, fiind și foarte cald”, a spus Denise, care face și sport destul de des.

„Noi suntem și femei, evit și produsele lactate, pentru că și acestea duc în aceeași zonă de retenție de lichid. Am înlocuit de mult laptele cu laptele de migdale, dar și acela trebuie să fie fără zahăr. Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic.

Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent și atunci trebuie să fiu de 5 ori mai atentă. Pe lângă dieta pe care o urmez, pentru că aici trebuie să punem noi lacăt la gură, când pot și cum pot fac sport, îmi place și psihic, și fizic, ajută și fizic foarte tare, îți mai creează spațiu să mai poți mânca ceva”, a explicat ea.

Vedeta nu mănâncă deloc cartofi și spune că nu e obsedată de kilogramele pe care le are. Se simte bine în pielea ei, cu alegerile sale alimentare. Asa ca nu da doi bani pe parerile lui Buhnici de exemplu.

„Nu există la mine cartofi, sunt foarte strictă, nu glumesc! Nu există! O femeie se poate învață și dezvăța de niște alimente. Nu există! (…) Am dreptul să nu mă pun pe cântar! Nu sunt obsedată de numărul de kilograme, nu contează numărul de kilograme, ci contează să îți hrănești corpul cum se cuvine și să nu îți bați joc de corpul tău, mai ales dacă ai posibilitatea să poți să îți permiți să cumperi alimente de calitate”, a încheiat ea.

Dieta Denise Rifai. Ce mananca prezentatoarea TV? Sursa: abc.ro


Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us