Video cu Buhnici care și-a comparat soția cu o minoră

Video cu Buhnici care și-a comparat soția cu o minoră.

Intr-un interviu exclusiv Antena Stars pe litoral, George Buhnici a declarat ca are „noroc ca are o sotie care arata ca o minora si ca asta este sansa vietii mele, jur!

Vedeta se declara un inamic convins al celulitei, sfatuind fetele care nu arata prea bine sa se mai duca si la sala:

„As vrea ca pielea aia sa nu aiba vergeturi! Daca ati investi in salita cat investiti in tatuaje cred ca am fi toti mai bine!”

Buhnici, ca un adevarat barbat, a recunoscut in finalul interviului ca putem fi de acord ca barbatii vin la mare ca sa vada „țâțe și buci„.

Articol recomandat: Cine este soția lui George Buhnici care arata ca o minora?

Video cu Buhnici care și-a comparat soția cu o minoră.

Articol recomandat: Cine este George Buhnici din „Scandalul vergeturilor”?

Membrii colegiului director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) au decis să se autosesizeze cu privire la declarațiiile influencerului George Buhnici despre ”femeile cu vergeturi” de pe plajă, a declarat pentru G4Media Csaba Asztalos, președintele CNCD.

”Se va analiza limita libertății de exprimare în raport cu dreptul la demnitate al femeilor și în general al oamenilor din perspectiva aspectului fizic. O astfel de analiză durează 90 de zile în principiu, dar când e vorba mesaje publice, ne străduim să dăm o soluție cât mai repede”, a spus Csaba Asztalos.

Întrebat dacă e vorba despre o atitudine larg răspânită în societate, Csaba Asztalos a declarat că ”în principiu, condiția femeii în societatea din România e una dificilă. Suntem pe primul loc în UE la mame minore, pe primele locuri la traficul de ființe umane – toate acestea au legătură cu tratamentul în societate. Există și violența de familie cu femei ucise în fiecare an. Toate acestea au legătură cu un comportament în societate față de femei, unele moștenite istoric, altele create în diferite conjuncturi – competiție politică, publicitate etc, în care este exploatată sexualitatea femeii”.

Dacă se constată o faptă de discriminare, colegiul CNCD poate aplica o amendă contravențională între 2.000 și 100.000 de lei.

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us