Fane Vancică bate o femeie VIDEO

Interlopul a lovit-o pe femeie cu picioarele, a tras-o de păr și a țipat la ea. Ba mai mult, Fane Văncică i-a spus acesteia că o omoară.

“În genunchi, ți-am spus. Fă, te omor aici!”, a urlat, la un moment dat, Fane Văncică.

Ulterior, într-un live făcut pe rețelele de socializare, interlopul a dezvăluit că femeia pe care a bătut-o este amanta sa.

Citeste si: Cine este Fane Vancică?

“În primul rând vreau să-mi cer scuze față de soția mea, de Maria. În al doilea rând îmi cer scuze față de copii. Îmi iubesc prea mult soția, îmi iubesc prea mult copiii ca să nu îmi cer scuze. Orice bărbat care își permite să țină o casă, două, trei, mai are și o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare. Am iubit-o foarte mult pe fata asta, am respectat-o… Am fost foarte gelos, când am fost naș… Am chemat-o la mine acum patru luni de zile și am avut impresia că se uită pe un prieten de-al meu. M-am luat de ea. Am ajuns acasă și ne-am certat. Eram beat, nu-mi luasem nici pastilele”, a spus Fane Văncică.

Fane Vancică bate o femeie VIDEO

Fane Vancică, pe numele său real Cami Niță, este un interlop care activează în Sectorul 5 al Capitalei. Acesta a devenit cunoscut după o altercație cu fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, în urmă cu zece ani.

Cine este amanta umilita de Fane Vancica?

Fane Vancică bate o femeie VIDEO. sursa: stiri.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us