Știrea că Florin Salam a murit este falsă

Știrea că Florin Salam a murit este falsă. Betty, fiica manelistului, neagă totul. Artista a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care a mărturisit care este adevărul, de fapt.

Citeste si: VIDEO SOCANT de la locul accidentului unde a MURIT cantaretul Tavy Pustiu

Florin Slam a fost internat, în urmă cu două zile, de urgență la spital. Artistul era în stare gravă din cauza infecției cu COVID-19. Din fericire, vestea că manelistul, care are fani peste tot în țară, a fost una falsă.

Fiica manelistului, Betty, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care a dezvăluit că știrea prin care se anunțase că tatăl ei ar fi murit nu este adevărată.

Citeste si: Alexandru Arsinel a fot internat la azil

Manelistul Florin Salam a fost în stare gravă la spital

Florin Salam era infecat cu COVID-19 și ajunsese de urgență la spitat în noaptea de miercuri spre jos. Manelistul a fost însoțit atunci de soția lui, Roxana Dobre. Artistul a acuzat atunci și probleme respiratorii.

Manelistul a fost trecut de urgență atunci pe oxigen și primise medicamentație complementară. Din fericire, Florin Salam nu a decedat.

Miercuri noapte, Florin Salam a ajuns de urgență la spital. Nu s-a simțit deloc bine și starea lui de sănătate se agravase, așa că soția lui, Roxana Dobre, l-a însoțit la cea mai apropiată unitate spitalicească. Paparazzii de la Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, au surprins imagini cu celebrul manelist înainte să fie dus la spital.

Florin Salam a fost surprins alături de soția sa, de Roxana Dobre, pe străzile Capitalei. Roxana Dobre se afla la volanul bolidului de lux pe care îl conduce și l-a lăsat pe soțul ei în apropierea unei bănci.

Cum au fost filmați Florin Salam și Roxana Dobre

Manelistul a coborât, a mers la bancă, și-a rezolvat treburile, apoi a intrat într-o patiserie și a cumpărat desert pentru el și pentru Roxana Dobre. Florin Salam părea să fie într-o formă bună, destul de energic.

Dacă în urmă cu câteva zile era plin de viață și își rezolva treburile prin oraș, alături de soția lui, acum Florin Salam acuză probleme respiratorii grave, potrivit News.ro. Deocamdată, familia manelistului nu a oferit informații suplimentare.

Fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, a murit răpus de noul coronavirus. S-a stins din viață chiar pe patul de spital. Și Florin Salam a fost diagnosticat cu SARS-CoV-2, în anul 2021. Neluțu Stoian, fratele manelistului, s-a confruntat în ultimii ani și cu probleme cardiace și pulmonare.

Știrea că Florin Salam a murit este falsă. Sursa: spynews.ro

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us