Cine este Oana Lovin?

Cine este Oana Lovin, fata cu sparanghel?

Oana Lovin a devenit celebră după ce a fost fotografiată cu un mănunchi de sparanghel în Piața Victoriei, la mintingul ”anti-dictatură,” susținut de numeroși activiști pro-ruși.

Oana Lovin este urmărită în mediul online de zeci de mii de oameni. Are peste 25.000 de urmăritori pe pagina unde se recomandă drept ”personalitate jurnalistică” și alți 43.000 pe o pagină personală. Aici, tânăra precizează că este absolventă a Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București.

Oana Lovin a lucrat sau inca mai lucreaza la un videochat erotic sub pseudonimul Sophietherapy. Totodată, potrivit universul.net, tatăl Oanei Lovin ar fi un lider PSD, la nivel local desi ea a negat vehement acest lucru.

Articol recomandat: Cine este Iosefina Pascal?

În ultimii ani, Oana Lovin s-a remarcat prin numeroase transmisiuni live pe Facebook în care a abordat subiecte de propagandă legate de Klaus Iohannis, Florin Cîțu și Laura Codruța Kovesi.

Ea a fost prezentă la mitingul „cămășilor albe”, organizat în 2018 de PSD în Piața Victoriei, unde a pozat alături de Liviu Pleșoianu, ca replică la seria de proteste împotriva OUG 13 și a guvernării PSD – ALDE.

De asemenea, după protestul Diasporei din 10 august 2018, care a fost reprimat violent de Jandarmerie, Oana Lovin și Codruța Cerva, cunoscută atunci ca o susținătoare a lui Liviu Dragnea, au oferit flori jandarmilor, ca gest de mulțumire.

Din postările sale online se poate observa că Oana Lovin este o adeptă fermă a anti-liberalismului. Pe pagina ei de socializare găsim o colecție extinsă de mesaje politice în care aduce elogii liderilor PSD și critică președintele Klaus Iohannis și PNL.

În privința veniturilor din videochat, Lovin a dezvăluit: “După ce am devenit cunoscută, am ajuns să câștig peste 10.000 de euro. Există fete care cu siguranță câștigă și mai mult. Eu, probabil, aș fi putut câștiga și mai mult, dar… să nu spun că aveam principii… pur și simplu, așa cum sunt eu în viața de zi cu zi, așa eram și acolo.”

Ea subliniază că a avut anumite limite și că a acționat cu onestitate în fața camerei de filmat: “La mine nu existau negocieri de genul: ‘Îți dau atât dacă faci aia sau cealaltă’. La mine era simplu: ‘Atât fac’ și punct.”

Nu rata: Cine este Ancuta Carcu

Oana Lovin videochat

Video cu Oana Lovin alias Sophietherapy din timpul cand presta la videochat. Atentie interzis minorilor!

Oana Lovin Sophietherapy imagini

Oana Lovin, activistă și vedetă, a dezvăluit într-un interviu experiența sa în industria videochatului, subliniind dificultățile financiare care au determinat-o să recurgă la această alegere. În trecut, Oana avea trei slujbe și oboseala a afectat-o profund. Chiar dacă i-a fost greu să împărtășească acest lucru cu părinții săi, a simțit că eliberarea secretului a eliberat o presiune.

Motivul din spatele acestei decizii a fost dorința Oanei de a deveni independentă financiar și de a ajuta familia, dat fiind că veniturile tatălui său s-au diminuat. Ulterior, Oana a devenit cunoscută și câștigurile sale din videochat au crescut semnificativ.

Pe lângă aceasta, Oana Lovin a fost diagnosticată cu o boală gravă, cancer de mușchi neted, și i s-a spus că are doar câțiva ani de trăit. Cu toate acestea, intervenția chirurgicală și un diagnostic mai optimist au îmbunătățit perspectiva sa. Chiar dacă nu este mândră de trecutul său în videochat, Oana Lovin alege să vorbească deschis despre el și să nu se ascundă.

În plus, Oana menționează că nu este singura vedetă care a ales acest drum, amintind de Cristina Șchiopu și Bianca Drăgușanu, care au avut experiențe similare.

Oana Lovin, falimentara…sau…

Conform informațiilor recente din presă, afacerea deținută de Oana Lovin se confruntă cu datorii în valoare de 32.000 de lei. Situația financiară prezentată în bilanțul contabil nu este deloc favorabilă, căci cifrele dezvăluie realitatea: în anii 2017, 2018 și 2019, firma Yumyum Goods SRL nu a înregistrat niciun fel de venit, în schimb datoriile au crescut până la peste 30 de mii de lei.

Compania Yumyum Goods SRL a fost înființată în 2014 și a încercat să își desfășoare activitatea în primii doi ani. Încă din primul an de funcționare, această firmă cu doar trei angajați a înregistrat cheltuieli cu 5.000 de lei mai mari decât veniturile, intrând pe pierdere.

Stilul de viață aparent luxos pe care Oana Lovin îl promovează pe internet pare a fi doar o mască pentru a păstra aparențele. Jurnaliștii de la News Week, de altfel, au dezvăluit că în 2018, Oana Lovin a contractat un împrumut ipotecar prin programul guvernamental “Prima Casă”, menit să ofere subvenții pentru achiziționarea de locuințe.

Oana Lovin a condamnată de Tribunalul București să plătească daune morale în valoare de 5.000 de lei primăriței Clotilde Armand din Sectorul 1

Decizia instanței cere ca Lovin să șteargă mai multe postări de pe contul său de Facebook și să se abțină de la a mai publica oriunde afirmații defăimătoare la adresa primăriței în cauză. Această sentință poate fi contestată prin depunerea unui apel.

Pe scurt, soluția emisă de instanță:

  • Admite parțial acțiunea modificată.
  • Constată că dreptul la imagine, demnitate și reputație al reclamantei a fost încălcat.
  • O obligă pe pârâtă să plătească daune morale în valoare de 5000 RON.
  • O obligă pe pârâtă să șteargă de pe contul său de Facebook, denumit “Oana-Elena Lovin”, materiale video și postări precum cele menționate în detaliu.
  • O obligă pe pârâtă să suporte costurile legale în valoare de 5000 lei (onorariu avocatial parțial).
  • O obligă pe pârâtă să publice dispozitivul hotărârii în două publicații cu circulație națională, pe cheltuiala sa.
  • O obligă pe pârâtă să se abțină de la publicarea oricăror afirmații jignitoare ce ar putea afecta imaginea și reputația reclamantei, folosind diverse apelative defăimătoare, prin orice mijloace de a ajunge în spațiul public (inclusiv rețele de socializare de tip Facebook, posturi TV/radio, platforme online etc.).
  • Acordă termen de 30 de zile pentru depunerea unui apel la Tribunalul București.

Sumarizând, Oana Lovin a fost obligată să plătească daune morale primăriței Clotilde Armand, să șteargă anumite postări de pe Facebook și să se abțină de la publicarea de afirmații defăimătoare, având posibilitatea de a contesta această hotărâre prin intermediul unui apel în decurs de 30 de zile.

Cine este Oana Lovin? Sursa: wikipedia

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us