Cine este Oana Lovin?

Cine este Oana Lovin, fata cu sparanghel?

Oana Lovin a devenit celebră după ce a fost fotografiată cu un mănunchi de sparanghel în Piața Victoriei, la mintingul ”anti-dictatură,” susținut de numeroși activiști pro-ruși.

Oana Lovin este urmărită în mediul online de zeci de mii de oameni. Are peste 25.000 de urmăritori pe pagina unde se recomandă drept ”personalitate jurnalistică” și alți 43.000 pe o pagină personală. Aici, tânăra precizează că este absolventă a Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București.

Oana Lovin a lucrat sau inca mai lucreaza la un videochat erotic sub pseudonimul Sophietherapy. Totodată, potrivit universul.net, tatăl Oanei Lovin ar fi un lider PSD, la nivel local desi ea a negat vehement acest lucru.

Articol recomandat: Cine este Iosefina Pascal?

În ultimii ani, Oana Lovin s-a remarcat prin numeroase live-uri pe Facebook în care a preluat temele de propagandă în legătură cu Klaus Iohannis, Florin Cîțu și Laura Codruța Kovesi.

Ea a fost prezentă la mitingul ”cămășilor albe”, organizat în 2018 de PSD, în Piața Victoriei, unde s-a fotografiat alături de Liviu Pleșoianu, ca răspuns la seria de proteste împotriva OUG 13 și a guvernării PSD – ALDE.

De asemenea, după protestul Diasporei din 10 august 2018, reprimat violent de reprezentanții Jandarmeriei, Oana Lovin și Codruța Cerva, o altă tânără cunoscută atunci drept susținătoare a lui Liviu Dragnea, au mers să le ofere flori jandarmilor, în semn de mulțumire.

De altfel, din mesajele publicate de aceasta în mediul online se poate vedea că Oana Lovin este o militantă anti-liberală convinsă. Pe contul său de pe rețeaua de socializare există o colecție extinsă de mesaje politice de admirație pentru lideri ai PSD și îndreptate împotriva președintelui Klaus Iohannis și a PNL.

Câți bani face Oana Lovin din videochat?

După ce am devenit cunoscută, am ajuns să fac peste 10.000 de euro. Sunt fete care sigur, câștigă și mai mult. Eu, probabil, aș fi putut câștiga și mai mult dar…să nu spun că aveam principii…purși simplu, cum sunt eu în viața de zi cu zi, așa eram și acolo.”

Oana Lovin susține că nu a profitat de anumite lucruri și că a avut câteva limite în privința a ceea ce face și cum face în fața camerei de filmat: „La mine nu exista discuții: ”îți dau atât să faci nu știu ce”. La mine exista: ”atâta fac” și punct.”

Oana Lovin videochat

Video cu Oana Lovin alias Sophietherapy din timpul cand presta la videochat. Atentie interzis minorilor!

Oana Lovin imagini

Cine este Oana Lovin? Sursa: wikipedia

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Navigare rapida

Follow us