Cine este Viorica Ancuța Cârcu. Implicată într-un dosar de proxenetism

Rador: Cine este Viorica Ancuța Cârcu. Implicată într-un dosar de proxenetism. Scandal între Ancuța Cârcu și Vadim Tudor, Cu Acuzații Grave

Cu câțiva ani în urmă, Viorica Ancuta Carcu și-a înfruntat public pe parcursul mai multor luni pe Vadim Tudor, generând un conflict intens care a avut loc la televizor. Totul a pornit de la acuzația lansată de Ancuța Cârcu la adresa fostului președinte al partidului România Mare, Vadim Tudor, de comitere a unui act de viol.

Nu rata: Cine este Iosefina Pascal

“Această femeie ar fi trebuit să fie, dacă nu în închisoare, într-o situaÈ›ie dificilă. A încercat să se implice într-o varietate de domenii în viață: de la manechinat la cântat, de la purtător de cuvânt la antreprenoriat, pretinzând că este o femeie seducătoare.

ÃŽn timpul anului 9 de È™coală, a fost exmatriculată din Liceul din Feldru din cauza prostituÈ›iei. La vârsta de 30 de ani È™i cu doar nouă clase absolvite, își dorea să devină secretar executiv, parlamentar È™i chiar își exprima dorinÈ›a de a lucra ca un fel de consultant la nivelul Parlamentului European”, critica Vadim Tudor.

Ancuța Cârcu a reacționat ferm la aceste acuzații, depunând o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD). În cele din urmă, CNCD s-a pronunțat în favoarea ei și a impus o amendă de 3.000 de lei pe care Vadim Tudor a fost obligat să o plătească ca urmare a declarațiilor făcute.

Nu rata: Cine este Oana Lovin

Injuraturi in direct Vadim vs. Anca Carcu

Corneliu Vadim Tudor È™i Anca Cârcu – Injurături în Direct la TV – Moment Exploziv!

Anca Cârcu implicată într-un dosar de proxenetism

Anca Cârcu implicată într-un dosar de proxenetism

Cine este Viorica Ancuța Cârcu. Implicată într-un dosar de proxenetism

În 2021, Anca Cârcu, fost candidat al Partidului România Mare (PRM) la o funcție de deputat și fost membru al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a fost investigată într-un caz de proxenetism. Ea a fost acuzată că ar fi ușurat practicarea prostituției de către două tinere în clubul pe care l-a moștenit de la fratele său. Cu toate că au apărut informații în mass-media, Anca Cârcu a negat ferm că ar fi fost arestată și a susținut că se află în libertate.

Surse din domeniul judiciar au menÈ›ionat că dosarul în discuÈ›ie, numit “ProxeneÈ›ii de Tenerife”, are aproximativ 20.000 de file È™i este împărÈ›it în 16 volume. ÃŽn interceptările făcute de autoritățile spaniole, numele Ancă Cârcu apare în discuÈ›ii cu cele două tinere angajate ale sale, care se pare că practicau prostituÈ›ia pentru un cetățean român din Spania.

Anca Cârcu vorbește despre dosarul în care e cercetată

Anca Cârcu proces cu George Simion

Tribunalul Vrancea a emis o primă decizie în cazul litigiului dintre Anca Cârcu, fostă membră a PRM, È™i George Simion, liderul AUR. Ancuta Cârcu l-a dat în judecată pe Simion pentru calificativul injurios de “prostituată” pe care acesta l-a folosit într-o serie de publicaÈ›ii online, conform informaÈ›iilor prezentate de aktual24.ro.

Decizia tribunalului a constatat caracterul ilegal al acÈ›iunii lui Simion de a o numi pe Cârcu “prostituată” în articolele publicate pe platformele online Fanatik (din 17.02.2022), Info. BistriÈ›a, Ziare.com (din 18.02.2022), By Bihorul (din 17.02.2022) È™i Universul.net.

Astfel, în urma deciziei, Simion este obligat să publice dispozitivul hotărârii în aceleași publicații menționate anterior, pe cheltuiala sa. De asemenea, el trebuie să plătească suma de 2.520 de lei către Cârcu pentru acoperirea cheltuielilor de judecată. Decizia nu este definitivă și poate fi supusă unor etape ulterioare de apel sau contestație.

Un videoclip realizat de Acuta Carcu a devenit subiect de discuÈ›ie intensă în cadrul emisiunii Apropo TV de la ProTV, moderată de Andi Moisescu È™i invitaÈ›ii săi. ÃŽn timpul emisiunii, aceasta a fost subiectul unor glume amicale datorită erorilor de exprimare È™i a utilizării unor cuvinte “pompoase” pentru a descrie servicii È™i produse promovate în videoclipul său.

Un clip video creat de o vloggeriță a generat un interes ridicat în cadrul emisiunii Apropo TV de la ProTV, găzduită de Andi Moisescu È™i invitaÈ›ii săi. ÃŽn timpul acestei emisiuni, clipul respectiv a fost subiectul unor scheciuri amicale, datorită erorilor de exprimare È™i a utilizării unor termeni “sofisticaÈ›i” pentru a descrie servicii È™i produse promovate în conÈ›inutul său video.

Anca Cârcu poze

Cine este Viorica Ancuța Cârcu. Implicată într-un dosar de proxenetism. Surse: Facebook, Youtube, Internet

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Follow us