Cine este Viorica Ancuța Cârcu. Implicată într-un dosar de proxenetism

Rador: Cine este Viorica Ancuța Cârcu. Implicată într-un dosar de proxenetism. Scandal între Ancuța Cârcu și Vadim Tudor, Cu Acuzații Grave

Cu câțiva ani în urmă, Viorica Ancuta Carcu și-a înfruntat public pe parcursul mai multor luni pe Vadim Tudor, generând un conflict intens care a avut loc la televizor. Totul a pornit de la acuzația lansată de Ancuța Cârcu la adresa fostului președinte al partidului România Mare, Vadim Tudor, de comitere a unui act de viol.

Nu rata: Cine este Iosefina Pascal

“Această femeie ar fi trebuit să fie, dacă nu în închisoare, într-o situație dificilă. A încercat să se implice într-o varietate de domenii în viață: de la manechinat la cântat, de la purtător de cuvânt la antreprenoriat, pretinzând că este o femeie seducătoare.

În timpul anului 9 de școală, a fost exmatriculată din Liceul din Feldru din cauza prostituției. La vârsta de 30 de ani și cu doar nouă clase absolvite, își dorea să devină secretar executiv, parlamentar și chiar își exprima dorința de a lucra ca un fel de consultant la nivelul Parlamentului European”, critica Vadim Tudor.

Ancuța Cârcu a reacționat ferm la aceste acuzații, depunând o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD). În cele din urmă, CNCD s-a pronunțat în favoarea ei și a impus o amendă de 3.000 de lei pe care Vadim Tudor a fost obligat să o plătească ca urmare a declarațiilor făcute.

Nu rata: Cine este Oana Lovin

Injuraturi in direct Vadim vs. Anca Carcu

Corneliu Vadim Tudor și Anca Cârcu – Injurături în Direct la TV – Moment Exploziv!

Anca Cârcu implicată într-un dosar de proxenetism

Anca Cârcu implicată într-un dosar de proxenetism

Cine este Viorica Ancuța Cârcu. Implicată într-un dosar de proxenetism

În 2021, Anca Cârcu, fost candidat al Partidului România Mare (PRM) la o funcție de deputat și fost membru al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a fost investigată într-un caz de proxenetism. Ea a fost acuzată că ar fi ușurat practicarea prostituției de către două tinere în clubul pe care l-a moștenit de la fratele său. Cu toate că au apărut informații în mass-media, Anca Cârcu a negat ferm că ar fi fost arestată și a susținut că se află în libertate.

Surse din domeniul judiciar au menționat că dosarul în discuție, numit “Proxeneții de Tenerife”, are aproximativ 20.000 de file și este împărțit în 16 volume. În interceptările făcute de autoritățile spaniole, numele Ancă Cârcu apare în discuții cu cele două tinere angajate ale sale, care se pare că practicau prostituția pentru un cetățean român din Spania.

Anca Cârcu vorbește despre dosarul în care e cercetată

Anca Cârcu proces cu George Simion

Tribunalul Vrancea a emis o primă decizie în cazul litigiului dintre Anca Cârcu, fostă membră a PRM, și George Simion, liderul AUR. Ancuta Cârcu l-a dat în judecată pe Simion pentru calificativul injurios de “prostituată” pe care acesta l-a folosit într-o serie de publicații online, conform informațiilor prezentate de aktual24.ro.

Decizia tribunalului a constatat caracterul ilegal al acțiunii lui Simion de a o numi pe Cârcu “prostituată” în articolele publicate pe platformele online Fanatik (din 17.02.2022), Info. Bistrița, Ziare.com (din 18.02.2022), By Bihorul (din 17.02.2022) și Universul.net.

Astfel, în urma deciziei, Simion este obligat să publice dispozitivul hotărârii în aceleași publicații menționate anterior, pe cheltuiala sa. De asemenea, el trebuie să plătească suma de 2.520 de lei către Cârcu pentru acoperirea cheltuielilor de judecată. Decizia nu este definitivă și poate fi supusă unor etape ulterioare de apel sau contestație.

Un videoclip realizat de Acuta Carcu a devenit subiect de discuție intensă în cadrul emisiunii Apropo TV de la ProTV, moderată de Andi Moisescu și invitații săi. În timpul emisiunii, aceasta a fost subiectul unor glume amicale datorită erorilor de exprimare și a utilizării unor cuvinte “pompoase” pentru a descrie servicii și produse promovate în videoclipul său.

Un clip video creat de o vloggeriță a generat un interes ridicat în cadrul emisiunii Apropo TV de la ProTV, găzduită de Andi Moisescu și invitații săi. În timpul acestei emisiuni, clipul respectiv a fost subiectul unor scheciuri amicale, datorită erorilor de exprimare și a utilizării unor termeni “sofisticați” pentru a descrie servicii și produse promovate în conținutul său video.

Anca Cârcu poze

Cine este Viorica Ancuța Cârcu. Implicată într-un dosar de proxenetism. Surse: Facebook, Youtube, Internet

Nu ratati:

Trending

spot_img

Stiri verificate. Stiri reale.

Navigare rapida

Follow us